اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

الأبحاث العلمية
الابحاث حسب سنة النشر
  نتيجة البحث عن  : Mohamed M. Abd El-Razik
   تم العثور علي  7  مقالة
 

Effect of hay: corn ratio on the in stitu digestion kinetics of berseem hay and ruminal parameters
 عبدالهادي محمد أحمد عرمه - جامعة المنصورة - كلية الطب البيطرى
23- Orma, A. M., Walaa Abd El-Razik and T. I. Mohamed -

الكلمات الدالة  hay: corn ratio, in stitu, digestion kinetics, berseem hay, ruminal parameters
الصفحات  1-9
تم النشر في  : Zagazig Vet. J. Vol 25 No. 4
تم النشر بتاريخ  : 01/01/1997




Effect of hay: corn ratio on the in stitu digestion kinetics of berseem hay and ruminal parameters
 طارق ابراهيم محمد ابراهيم - جامعة المنصورة - كلية الطب البيطرى - T.I. Mohamed
24- Orma, A. M., Walaa Abd El-Razik and T. I. Mohamed - Egypt

الكلمات الدالة  hay: corn ratio, in stitu, digestion kinetics, berseem hay, ruminal parameters
الصفحات  1-9
تم النشر في  : Zagazig Vet. J. Vol 25, No. 4
تم النشر بتاريخ  : 01/01/1997




Intravitreal versus subtenon injection of triamcinolone acetonide for diabetic macular edema /
 Saber Hamid El-Sayed - جامعة المنوفية - كلية الطب
Amin Faisal Amin Ellakwa - جامعة المنوفية - كلية الطب
Nermeen Mahmoud Badawi - جامعة المنوفية - كلية الطب
Aml Mohamed Hamdy Abd El-Razik - جامعة المنوفية - كلية الطب

الكلمات الدالة  diabetic macular edema, intravitreal, subtenon, triamcinolone acetonide
الصفحات  pp. 636–642
تم النشر في  : Menoufia Medical Journal 2014, 27
تم النشر بتاريخ  : 11/03/2015




Applying dehydro-freezing method to extend shelf-life of Barhi date fruits growing at Qassim Region, Kingdom of Saudi Arabia
 السيد عطيه احمد عبد الهادى - جامعة قناة السويس - كلية السياحة والفنادق - مكتبة كلية السياحة
Mohamed G.E. Gadallah - -----اختيار الكلية----
Mohamed M. Abd El-Razik - جامعة عين شمس - كلية الزراعة
Ahmed A. Al-Hassan - المملكة العربية السعودية


تم النشر في  : Journal of Food, Agriculture & Environment
تم النشر بتاريخ  : 30/03/2017
الملحقات  : Applying dehydro-freezing method.pdfتحميل




Effect of thermal processing on quality attributes of canned Barhi date fruits
 السيد عطيه احمد عبد الهادى - جامعة قناة السويس - كلية السياحة والفنادق - مكتبة كلية السياحة
Mohamed G.E. Gadallah - جامعة عين شمس - كلية الزراعة
Mohamed M. Abd El-Razik - جامعة عين شمس - كلية الزراعة
Ahmed A. Al-Hassan - المملكة العربية السعودية


تم النشر في  : Journal of Food, Agriculture & Environment
تم النشر بتاريخ  : 17/03/2017
الملحقات  : Effect of thermal processing on quality attributes.pdfتحميل




Application of Hazard Analysis Critical Control Points System (HACCP) during packaging of date fruits
 السيد عطيه احمد عبد الهادى - جامعة قناة السويس - كلية السياحة والفنادق - مكتبة كلية السياحة
Mohamed M. Abd El-Razik - جامعة عين شمس - كلية الزراعة
Mohamed G. E. Gadallah - جامعة عين شمس - كلية الزراعة
Ahmed A. Al-Hassan - المملكة العربية السعودية


تم النشر في  : Journal of Food, Agriculture & Environment
تم النشر بتاريخ  : 28/12/2017
الملحقات  : HACCP in date packaging.pdfتحميل




Verification of prerequisite programs for HACCP system implemented in date fruit packaging line
 السيد عطيه احمد عبد الهادى - جامعة قناة السويس - كلية السياحة والفنادق - مكتبة كلية السياحة
Mohamed M. Abd El-Razik - جامعة عين شمس - كلية الزراعة
Mohamed G.E. Gadallah - جامعة عين شمس - كلية الزراعة
Ahmed A. Al-Hassan - المملكة العربية السعودية


تم النشر في  : Journal of Food, Agriculture & Environment
تم النشر بتاريخ  : 22/03/2017
الملحقات  : Verification of prerequisite programs.pdfتحميل



 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy