اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

تسجيل دخول للنظام
  كود المستخدم
  كلمة السر
نسيت كلمة السر؟
دوريات النشر الإلكتروني



Egyptian sٍugar journal /
 Egyptian sٍugar journal /
  تفاصيل البحث
 
[9001922.] رقم البحث : 9001922 -
Studies on Aroma Sources in Ethanol During Fermentation and Distillation / دراسات على مصادر الرائحة في الكحول الايثيلى اثناء التخمر والتقطير
  قطاع الدراسات الزراعية /
تخصص البحث :
  Egyptian sٍugar journal / / vol.10 - 5/7/2018
  اسماء فتحى محمود - مؤلف رئيسي
  Ali A. Abdel-Hafez
  Abdel-Naser. A. Zohri
  sugar technology
fermentation
  The bad smell of alcohol is caused by different aroma compounds, so we aimed to report herein the analysis of physico-chemical structures of beet and cane molasses used for ethanol production in Abo – Qurqas distillation factories, Egypt for determination of their chemical compounds which may be considered as a source of bad odor in ethanol production. Also, the effect of distillation and storage period of ethanol on developing of aroma compounds in ethanol was studied.
  Download Paper


 







Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy