اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

المؤلفين المشاركين
 حسنى عبد اللطيف عبد الرحمن
  عدد المقالات  : 95
 

Untersuchung dse mykologischen status von Wursten in oberagypten
 حسنى عبد اللطيف عبد الرحمن - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري - مكتبة كلية الطب البيطري
Lotfi,A. Youssef,H. and Hefnawy - Assiut


تم النشر في  : Fleischwirtschaft 63(4);633
تم النشر بتاريخ  : 01/04/1983




Bacteriologische Bewertungen von rohem Hackfleisch ijn der stadt Assiut
 حسنى عبد اللطيف عبد الرحمن - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري - مكتبة كلية الطب البيطري
Lotfi,A. Youssef,H. and Hefnawy - Assiut


تم النشر في  : Fleischwirtschaft 64(5);633
تم النشر بتاريخ  : 01/05/1984




occurrence of bacillus cereus in selected meat products
 حسنى عبد اللطيف عبد الرحمن - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري - مكتبة كلية الطب البيطري
Lotfi,A. Youssef,H. and Hefnawy - Assiut


تم النشر في  : -640-642 11(64) Fleischwirtschaft
تم النشر بتاريخ  : 01/05/1984
الملحقات  : IMG_9698.JPGتحميل




Bacterial status of emergency slaughtered animals in Assiut.
 حسنى عبد اللطيف عبد الرحمن - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري - مكتبة كلية الطب البيطري
Lotfi. A.; Nasr. S.; Youssef. H.; Abdelrahman , H.A and Abou El kassem - Assiut


تم النشر في  : Fleischwirtschaft 66 (4) (1986)
تم النشر بتاريخ  : 01/05/1986
الملحقات  : IMG_9701.JPGتحميل




Microbiological quality of frozen ground beef and Kofta.
 حسنى عبد اللطيف عبد الرحمن - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري - مكتبة كلية الطب البيطري
Abdelrahman,H,A. and El khateib , T. - Assiut


تم النشر في  : Fleischwirtschaft 67 (2) 205-209
تم النشر بتاريخ  : 01/02/1987
الملحقات  : IMG_9699.JPGتحميل




Effect of garlic and Lactobacillus plantarium on growth of Salmonella typhimurium in Egyptian fresh sausage and beef burger.
 حسنى عبد اللطيف عبد الرحمن - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري - مكتبة كلية الطب البيطري
El khateib. T. and Abdelrahman, H. A - Assiut


تم النشر في  : Journal of food protection 50 (4) 310-311
تم النشر بتاريخ  : 01/02/1987
الملحقات  : IMG_9702.JPGتحميل




Chemical and Histological examination of some Egyptian meat products.
 حسنى عبد اللطيف عبد الرحمن - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري - مكتبة كلية الطب البيطري
El khateib,T., Abdelrahman,H.A., kamel,G., Ali, M.A.( - Assiut


تم النشر في  : 34th international Congress of meat science and technology Congress Proceeding B Australia, Page 384 (
تم النشر بتاريخ  : 01/05/1888




Poultry meat products in Egypt: Proximal Chemical composition and microbiological quality.
 حسنى عبد اللطيف عبد الرحمن - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري - مكتبة كلية الطب البيطري
El khateib, T., Abdelrahman. H.A., Hamdy, H and Lotfi, A. - Assiut


تم النشر في  : Fleischwirtschaft 68 (6) 756-757
تم النشر بتاريخ  : 01/06/1988
الملحقات  : IMG_9748.JPGتحميل




Spoilage and food poisoning organisms in frozen ground beef.
 حسنى عبد اللطيف عبد الرحمن - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري - مكتبة كلية الطب البيطري
Abdelrahman, H. A. El-khateib T. and El-Timmawy A.( - Assiut


تم النشر في  : Fleischwirtschaft 68 (7) 881-882
تم النشر بتاريخ  : 01/07/1988
الملحقات  : IMG_9712.JPGتحميل




Significant of occurrence of mould and yeast in frozen ground beef.
 حسنى عبد اللطيف عبد الرحمن - جامعة قناة السويس - كلية الطب البيطري - مكتبة كلية الطب البيطري
Abdelrahman H.A. El-khateib T - Assiut


تم النشر في  : Archiev fur Lebensmittelnhygiene 44 (5)105-128
تم النشر بتاريخ  : 01/03/1993




من 10
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy