اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

المؤلفين المشاركين
 منى سامى حلبى خليل
  عدد المقالات  : 23
 

Vitamin C content in Lukava potato tubers.
 منى سامى حلبى خليل - جامعة حلوان - كلية الاقتصاد المنزلي





Nutritional and biological evaluation of some Nutritional and biological evaluation of some meat organs
 منى سامى حلبى خليل - جامعة حلوان - كلية الاقتصاد المنزلي





Effect of mechanical injury on the total vitamin C content of fruits and vegetables
 منى سامى حلبى خليل - جامعة حلوان - كلية الاقتصاد المنزلي





Children and Snacks.
 منى سامى حلبى خليل - جامعة حلوان - كلية الاقتصاد المنزلي





Influence of two types of dietary fiber on the development of experimental atherosclerosis in rats.
 منى سامى حلبى خليل - جامعة حلوان - كلية الاقتصاد المنزلي





Fortified biscuits baked by microwave oven.
 منى سامى حلبى خليل - جامعة حلوان - كلية الاقتصاد المنزلي





Effect of different cooking methods on fatty acids, cholesterol, hydrocarbons and sterols contents of chicken meat.
 منى سامى حلبى خليل - جامعة حلوان - كلية الاقتصاد المنزلي





New varieties of dry beans grown in Egypt
 منى سامى حلبى خليل - جامعة حلوان - كلية الاقتصاد المنزلي





Changes occurring in the chemical composition of fresh Egyptian garlic during different stages of maturity
 منى سامى حلبى خليل - جامعة حلوان - كلية الاقتصاد المنزلي





INFLUENCE OF GROWING IN LOAMY AND SANDY SOILS ON NUTRITIVE VALUE OF EGYPTIAN POTATO TUBERS
 منى سامى حلبى خليل - جامعة حلوان - كلية الاقتصاد المنزلي





من 3
 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy