اختيار الموقع            تسجيل دخول
 

المؤلفين المشاركين
 A.E.EL-BELTAGY
  عدد المقالات  : 1
 

Nutritional potential and functional properties of germinated mung bean, pea and lentil seeds /
 T.A. EL-ADAWY - جامعة المنوفية - كلية الزراعة
E.H. RAHMA - جامعة المنوفية - كلية الزراعة
A.A. EL-BEDAWEY - جامعة المنوفية - كلية الزراعة
A.E.EL-BELTAGY - جامعة المنوفية - كلية الزراعة

الكلمات الدالة  Antinutritional factors, Chemical composition, Functional properties, Germination,
In vitro digestibility, Legumes.

الصفحات  pp. 1–13
تم النشر في  : Plant Foods for Human Nutrition
تم النشر بتاريخ  : 01/09/2003



 


Powered by Future Library Software.All rights reserved © CITC - Mansoura University. Sponsored by Mansoura University Privacy Policy