Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Bacteriological and biochemical aspects of soure milk production /
المؤلف
Mostafa, Samia Abdel Aziz.
هيئة الاعداد
باحث / سامية عبد العزيز مصطفى
مشرف / فتحى عواد منصور
مشرف / طه نصيب
مشرف / يحى عبد المنعم عثمان
مناقش / عبدالفتاح أحمد عيسوى
مشرف / مختار صالح عمار
الموضوع
Bacteriology. Biochemistry.
تاريخ النشر
2000.
عدد الصفحات
122 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علم الأحياء الدقيقة
تاريخ الإجازة
1/1/2000
مكان الإجازة
جامعة المنصورة - كلية العلوم - قسم علم النبات
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 129

from 129

Abstract

ٍStr. thermophilus and Lac. bulgaricus were isolated into pure cultures from seven different commercial yogurt starter cultures (designated I-VII). Additional Lactobacilli and Streptococci from two therapeutic commercial starter cultures (designated VIII and IX) that contained Lac. acidophilus, Bif. bifidum and Str. thermophilus were also isolated. All the above starter cultures are currently in use for making yogurt at Misr Company for Milk and Foods.