Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Chemical and Biological studies on some food for Renal Patients /
الناشر
Mohamed Abd EL-Salam Mohamed EL-Absy,
المؤلف
EL-Absy, Mohamed Abd EL-Salam Mohamed.
هيئة الاعداد
باحث / Mohamed Abd EL-Salam Mohamed EL-Absy
باحث / rezk eldengawy
مشرف / ashraf M. sharaf
مشرف / ashraf abdel hamid
الموضوع
مرضي الكلى. الاغذية.
تاريخ النشر
2018.
عدد الصفحات
204 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
27/6/2018
مكان الإجازة
جامعة دمياط - كلية الزراعة - Food Industries
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 240

from 240

Abstract

The presents study was designed to Investigate the effect of supplementing the pan bread and cake with four local plants (fenugreek, camel grass, ammi and roselle) on renal patients . This study found the best selected local plants for renal patients were ammi 7.5% replacement and camel grass 7.5% replacement . This study recommended to using naturel seeds herbs and spices to therapy different of kidney diseases without any side effects.