Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Physico-chemical,nutritional and technological studies on some poultry meats/
المؤلف
Khalil, Azhar Mostafa.
هيئة الاعداد
باحث / أزهار مصطفى خليل
مشرف / محمد بسيم عطا
مناقش / محمد خليل محمد خليل
مناقش / موسى عبده سالم
الموضوع
Food technology.
تاريخ النشر
2006.
عدد الصفحات
133 p.:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/2006
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الزراعة - علوم وتكنولوجيا الاغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 145

from 145

Abstract

In several countries ostrich breeding has now become quite common.