Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
Physico-chemical,nutritional and technological studies on some poultry meats/
المؤلف
Khalil, Azhar Mostafa.
هيئة الاعداد
باحث
/ أزهار مصطفى خليل
مشرف
/ محمد بسيم عطا
مناقش
/ محمد خليل محمد خليل
مناقش
/ موسى عبده سالم
الموضوع
Food technology.
تاريخ النشر
2006.
عدد الصفحات
133 p.:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/2006
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الزراعة - علوم وتكنولوجيا الاغذية
الفهرس
Moisture content
Chemical characteristics
Physical analysis
Only 14 pages are availabe for public view
from
145
from
145
Abstract
In several countries ostrich breeding has now become quite common.