Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Seasonal Variations of the Chemical Constituents of Some Flavour Components of Milk in U.A.R.
الناشر
Ain Shams University. faculty of Agriculture. Agriculture Biochemistry Department,
المؤلف
Emara, Abdel-Mageed Mohamed
هيئة الاعداد
باحث / عبد المجيد محمود عمارة
باحث / عبد المجيد محمود عمارة
باحث / عبد المجيد محمود عمارة
باحث / عبد المجيد محمود عمارة
تاريخ النشر
1978 .
عدد الصفحات
287P.
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
1/1/1976
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - الزراعة
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 111

from 111

Abstract

Samples are taken throughout a period of twenty months. Determinations are made for specific gravity, fat, non-fat solids lactose, total nitrogen, ash and chloride. These determination are performed on one hundred and sixty samples of individual cow’s milk and one hundred and sixty individual sample of buffalos milk. Analysis of the im of flavour components is also studied.