Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
The Composition And Evaluation Of Some Biochemical Compounds Of Peach Fiernels
الناشر
Ain Shams University . Faculty of Agriculture . Department of Agriculture Biochemistry
المؤلف
El Mesairy,Atef Ali .
هيئة الاعداد
باحث / عاطف علي علي المسرى
مشرف / عاطف علي علي المسرى
مشرف / عاطف علي علي المسرى
مشرف / عاطف علي علي المسرى
تاريخ النشر
1978 .
عدد الصفحات
102 p.
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
1/1/1978
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - الكيمياء الحيوية الزراعية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 77

from 77

Abstract

The Present Work Is Carried Out To Evaluate The Peach Kernels As A Source Of Edible Oils And To Study The Physical And Chemical Properties Peach Kernel Oil In Comparison With Edible Cotton Seed Oil For The Debittering Of Peach Kermels , Water No Oll And Na Silicate Are Used For Their Treatment Since It Is Found That Water Is The Best Agent For The Debitterness Of Kernels. The Average Weight Of Peach Stone Is 3. 93 Gm. While The Kernel / Shell Ratio Is 89. 12/10. 88.