Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Biological Evaluation of Viscera Proteins in Beef Cattle
الناشر
Ain Shams University. Faculty of Agriculture. Animal Production Department
المؤلف
Hamza,Salwa Mahmoud Hamdy Moussa .
هيئة الاعداد
باحث / سلوى محمود حمدي موسى حمزة
باحث / سلوى محمود حمدي موسى حمزة
باحث / سلوى محمود حمدي موسى حمزة
باحث / سلوى محمود حمدي موسى حمزة
تاريخ النشر
1976 .
عدد الصفحات
98 p.
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علم الحيوان والطب البيطري
تاريخ الإجازة
1/1/1976
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - الانتاج الحيواني
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 105

from 105

Abstract

Protein efficiency ratios are determined for the protein of the different parts of offals as compared with meat protein. Feed efficiency ratios of the diets containing the different viscera protein sources are also determined. The results concerning legs as source of protein indicate the incapability of leg protein to promote tissue growth due to the incompleteness of such protein regarding the essential amino acids and needs, therefor, supplements by other protein sources or by the deficit amino acids.