Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies on Cultivation and Preservation of Starters
الناشر
Ain Shams University. Faculty of Agriculture. Animal Production Department
المؤلف
El Tobgi,Hassan Abdel-Latief .
هيئة الاعداد
باحث / حسن عبد اللطيف الطوبجى
باحث / حسن عبد اللطيف الطوبجى
باحث / حسن عبد اللطيف الطوبجى
باحث / حسن عبد اللطيف الطوبجى
تاريخ النشر
1972 .
عدد الصفحات
221 p.
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
1/1/1972
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - العلوم الزراعية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 150

from 150

Abstract

This thesis is planned To study the effect of some cultivation conditions on the viability and acid production of single and mixed-strain starters of lactic streptococci cultures. The study also aims to investigate the effect of some methods of preservation, mainly freezing and Freeze-drying (lypophilization) on the viability and activity of the same lactic streptococci cultures, cultivated under the best conditions which will be concluded from the first part of the present work . The changes in acidity produced by lactic culturEs grown in cow’s milk during incubation show similar trends to those grown in buffaloe’s milk.