Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Evaluation of Some Methods Used For Determining Some Milk Components
الناشر
Ain Shams University. Faculty of Agriculture. Dairy Science Department
المؤلف
El Ghandour,Safaa Abdel Haliem .
هيئة الاعداد
باحث / صفاء عبد الحليم الغندور
باحث / صفاء عبد الحليم الغندور
باحث / صفاء عبد الحليم الغندور
باحث / صفاء عبد الحليم الغندور
تاريخ النشر
1976 .
عدد الصفحات
145 p.
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1976
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - علوم الاغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 148

from 148

Abstract

The degree of suitability of some rapid methods for determination of protein and total solids in egyptian buffaloes’ and cow’s milk, as an essential need for routine tests in dairy plants, is discussed in the present work. Testing both of Bulk and individual cow’s milk for protein content using pro-milk tester gives results in accordance with that obtained by formol titration. These results indicate that pro-milk tester can be sufficiently used in both of bulk and individual cow’s milk.