Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Technological and Microbiological Studies on Foods /
المؤلف
Elbagoury, Adel Abdel Hamed.
هيئة الاعداد
باحث / Adel Abd-El-Hamed El-Bagoury
مشرف / S.M.METWALLI
الموضوع
Food Technology.
تاريخ النشر
1989.
عدد الصفحات
156 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
5/10/1989
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الزراعة - food technology
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 166

from 166

Abstract

This work was carried out for production of some fermented fooda (Tempeh) from defatted soybean flakes (by product of oil extraction)and dehulled broad beans by two mold strains (R. oilgosporus NRRL2710 and NRrl 2549).