Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies on the Utilization of Buffaloes Milk in the Manufacture of Cheddar Cheese /
المؤلف
Mehanna, Nabil Mohamed.
هيئة الاعداد
باحث / نبيل محمد مهنا
مشرف / A. A.اسماعيل
مناقش / A. A. نوفل
مشرف / لا يوجد
الموضوع
Dairying.
تاريخ النشر
1975.
عدد الصفحات
110 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/1975
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الزراعة - Dairying
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 135

from 135

Abstract

The use of hydrogen peroxide or s o r b i c acid i n s e v e r a l cheese v a r i e t i e s have been reported with varying degree of success. ’This is a lozic result ae the manuf a c t u r e and ripenin? conditions vary from one type of cheese t o the o t h e r , Therefore, this part of study was undertaken f o r using these substances i n t h e manufzcture of Cheddar cheese and t h e i r effect on cheese ripenin? 2nd organoleptic properties with p a r t i c u l a r reference to theix b a c t e r i a l e f f e c t on t h e microflora of cheese.