Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Use of Vegetable and Fruit Wastes in The Fortification of Some Foods
المؤلف
Aly, Fatma Hanem Abd El Moneem Hassan .
هيئة الاعداد
باحث / فاطمة هانم عبدالمنعم حسن علي
مشرف / أهداب عبده المعداوي
مشرف / زاهر سليمان محمد
مشرف / السيد حسن عطوة
الموضوع
Faculty of Specific Education. Home Economics Department.
تاريخ النشر
2022.
عدد الصفحات
144p. ;
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
اقتصاد منزلي
الناشر
تاريخ الإجازة
1/1/2022
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كلية التربية النوعية - الاقتصاد المنزلي
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 146

from 146

Abstract

1. Determination of chemical composition, minerals and phenolic compounds in pomegranate pomace and mushroom stalk powder.
2. Studying the effect of supplementation of snacks with pomegranate pomace and mushroom stalk powder on physicochemical, phytochemical and sensory properties of produced snacks.
3. Studying the effect of supplementation of low fat yoghurt with pomegranate pomace and mushroom stalk powder on physicochemical, phytochemical , microbiological and sensory properties of produced yoghurt