Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Effect of dietary with different levels of protein and rearing under different salinity levels on growth performance of European sea bass (Dicentrarchus labrax) =
المؤلف
Baromh, Ahmed Zaghloul Aly Mohamed.
هيئة الاعداد
باحث / أحمد زغلول على محمد بارومة
مشرف / طارق محمد أحمد سرور
مشرف / أشرف محمد عبد السميع
مشرف / عبدالله تاج الدين منصور
الموضوع
European sea bass (Dicentrarchus labrax). dietary European sea bass (Dicentrarchus labrax). salinity levels
تاريخ النشر
2019.
عدد الصفحات
vi,66,2 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم الأحياء المائية
الناشر
تاريخ الإجازة
25/5/2019
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة ساباباشا - انتاج حيواني
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 77

from 77

Abstract

The present work was carried out at a commercial hatchery in ElSherif private marine fish farm, Wady Mariot, Alexandria Governorate, Egypt. throughout the period from September to November of 2017, to investigate the effect of two ambient water salinity levels (10 and 15 ppt) and three levels different dietary protein ratio (45,50 and 55%) on Growth, feed utilization, hematological induces and physiological stress responses of the European sea bass, Dicentrarchus labrax fingerlings culture in net enclosures (happa, 30 m-3 each) for 80 days.