Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
STUDIES ON SOME BAKERY PRODUCTS AS FUNCTIONAL FOODS /
المؤلف
El azab, Hanaa Mohamed.
هيئة الاعداد
باحث / هناء محمد العزب
مشرف / همام الطوخي محمد بهلول
مناقش / محمود حسن محمود
مناقش / جلال عبد الفتاح غزال
الموضوع
FUNCTIONAL FOODS Agriculture.
تاريخ النشر
2020
عدد الصفحات
169 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/2020
مكان الإجازة
جامعة بنها - كلية الزراعة - علوم الاغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 240

from 240

Abstract

Wheat is a major source of carbohydrates and protein in human diets and with approximately 649.3, 695.7, 667.7, 711.1 and 728.9 million ton has harvested worldwide; in 2010, 2011, 2012, 2013 and 2014 respectively. In Egypt was 7.1, 8.4, 8.8 and 9.3 million ton has harvested in 2010, 2011, 2012, 2013 and 2014, respectively (FAO, 2014).
Cereal-based foods have vital importance in human diet. Bread is a basic cereal food, which is an important source of carbohydrates, and as a consequence takes an important place in the recommended daily calorie intake (Dogan and Kücüköner, 1998).