Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
Influence of certain technological treatments on quality of traditional and enzyme modified ras cheese /
المؤلف
Abdel-salam, Ahmed abdel-salam agamy.
هيئة الاعداد
باحث
/ أحمد عبدالسلام عجمى
مشرف
/ طه عبدالحليم
مشرف
/ شريف محمود
مناقش
/ وداد عزب
مناقش
/ خالد عبدالحكيم
الموضوع
Cardiovascular disease, risk reduction strategies.
تاريخ النشر
2019.
عدد الصفحات
150 B. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
2/2/2019
مكان الإجازة
جامعة الفيوم - كلية الزراعة - قسم الالبان
الفهرس
Evaluation of the changes in quality of Ras cheese produced in Fayoum governorate during the ripening period
Impact of using natural whey cultures as a starter on improving quality of Ras cheese manufactured from pasteurized milk
Comparison between Different Methods Utilized in Enzyme Modified Ras Cheese Making
Only 14 pages are availabe for public view
from
176
from
176
Abstract
Influence of certain technological treatments on quality of traditional and enzyme modified ras cheese.