Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Comparison between biochemical effects of some natural and artificial food additives /
المؤلف
El Kelany, Yomn Hany.
هيئة الاعداد
باحث / يُمن هاني الكيلاني
مشرف / سامى أحمد عبدالعزيز
مشرف / عادل محمد أبوالفتوح البحيري
مشرف / محمد عبد الله حسين
الموضوع
Food.
تاريخ النشر
2018.
عدد الصفحات
151 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
البيطري
تاريخ الإجازة
1/1/2018
مكان الإجازة
جامعة القاهرة - كلية الطب البيطري - Biochemistry and Chemistry of Nutrition
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 194

from 194

Abstract

This study aimed to investigate the biochemical and molecular changes associated with the exposure of rats to either natural or synthetic food colorants.