Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Rheological and perception characteristics of low- fat yogurt as affected by addition of whey protein concentrate and hydrocolloids =
المؤلف
Rashid, Nawa Nawres.
هيئة الاعداد
باحث / نه وا نورس رشـيد
مشرف / أحمــــد محمـــــود يوســـــف
مشرف / محمــود ســـامى شـــحاته الغنـــــام
مشرف / محمــد جمــــال الديــن الزينــى
الموضوع
Dairy cattle.
تاريخ النشر
2015.
عدد الصفحات
127 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/2000
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - قسم الألبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 147

from 147

Abstract

Technological studies of yogurt are very interesting today because of the great distribution of yogurt all over the world. The demand for yogurt specially drinking type with low- fat and high protein content has been accelerated under the pressure of the consumer’s well who become warry about his food in relation to his health.