Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Improving of the rheological and organoleptic properties of low- fat spreadable processed cheese =
المؤلف
Mohamed, Ahmed Basuny Ahmed.
هيئة الاعداد
باحث / أحمد بسيونى أحمد محمد
مشرف / محمود سامى شحاته الغنام
مشرف / طارق مراد النمر
مشرف / امل حسن على.
الموضوع
Dairy cattle.
تاريخ النشر
2014.
عدد الصفحات
117 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/2000
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - قسم الألبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 109

from 109

Abstract

Cheese analogues are usually defined as products made by blending individual constituents, including non- dairy fats or proteins, to produce a cheese- lik product to meet specific requirements. The are being used increasingly due to their cost- effectiveness, attributable to the simplicity of their manufacture and the replacement of selected milk ingredients by cheaper vegetable products.