Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Acrylamide content in foods preferred by university students and reducing its level in fried foods and harmful effects on rats =
المؤلف
Khalaf Allah, Rehab Mohamed Ahmed Ibrahim.
هيئة الاعداد
باحث / رحاب محمد أحمد إبراهيم خلف الله
مشرف / إيزيس عازر نوار
مشرف / مختار إبراهيم يوسف
مشرف / آمال حسنين محمود
الموضوع
Home economics.
تاريخ النشر
2014.
عدد الصفحات
261 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/2000
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - قسم الاقتصاد المنزلى
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 267

from 267

Abstract

Food pollution especially with acrylamide became the focus of concern among scientists and responsible people.
Therefore this study was conducted to a- find the acrylamide intake contributed from consumed special foods and drinks by alexandria university students, b- reduce its production by some additive during food preparation.