Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Microbiological and physicochemical study on UHT milk gellation phenomenon in large scale production =
المؤلف
ِAL- Dubhany, Wahib Ali Thabet.
هيئة الاعداد
باحث / وهيب علي ثابت الذبحاني
مشرف / عـلي عبد اللطـيف خطـاب
مشرف / عــفت جــودة فــــؤاد
مشرف / / نصـرة علـي دبـــور
الموضوع
Dairy cattle.
تاريخ النشر
2014.
عدد الصفحات
151 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/8/2014
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - قسم الألبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 222

from 222

Abstract

The treatment of milk with ultra high temperature (UHT) aimed to supply the consumer with healthy milk free from pathogenic bacteria and other microbes that cause gas and others undesirable changes in taste and smell as well as commercial purpose to prolong the shelf life of milk and dairy products for a relatively long time.