Search In this Thesis
Search In this Thesis
العنوان
THE USE OF ULTRAFILTRATION TECHNIQUE FOR
THE UTILIZATION OF CHEESE WHEY
المؤلف
EL-SAYED,MAGDY MOHAMED AHMED
هيئة الاعداد
باحث
/ مجدى محمداحمد السيد
مشرف
/ ج.ا مهران
مشرف
/ ج.ا مهران
مشرف
/ ج.ا مهران
تاريخ النشر
1987
عدد الصفحات
171 P.
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1987
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - علوم الاغذية
الفهرس
REVIEW OF LITERATURE
MATERIALS AND METHODS
USE OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE IN MANUFACTURE OF WHEY SOFT CHEESE
Only 14 pages are availabe for public view
from
171
from
171