Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Influence of dietry fibers on the properties of some functional dairy products /
المؤلف
El-Raghy, Esraa Mohamed Mohamad.
هيئة الاعداد
باحث / إسراء محمد محمد الراجحي
مشرف / الطاهرة محمد أحمد عمار
مشرف / متولي محمد أبوسريع أحمد
مناقش / منير م. العبد
مناقش / طه عبدالحليم
الموضوع
Dietary Fiber. Dairy. Dairy products.
تاريخ النشر
2014.
عدد الصفحات
p 131. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علم الحيوان والطب البيطري
تاريخ الإجازة
1/1/2014
مكان الإجازة
جامعة المنصورة - كلية الزراعة - الالبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 129

from 129

Abstract

Objectives: This study aimed to support yoghurt and kariesh cheese with some dietary fibers such as konjac and maltodextrin, and use three type of starter in making these products and evaluate the effect of these dietary fibers on chemical composition, microbiological, sensory and rheological properties of these products