Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Quality Improvement of Yoghurt Drink By Using some Modern Applications /
المؤلف
Harmella, Belagia Gerges Farag.
هيئة الاعداد
باحث / بلاجيا جرجس فرج هرميلا
مشرف / عبد الستار عبد العزيز الغندور
مناقش / محمود محمد محمود
مناقش / نبيل محمد صفوت
الموضوع
Food Science and Technology.
تاريخ النشر
2013.
عدد الصفحات
p 135 . :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
11/11/2013
مكان الإجازة
جامعة طنطا - كلية الزراعة - Food Science and Technology
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 169

from 169

Abstract

Yoghurt drink was made from cow milk (3%fat) and unsaltywhey extracted from Ras cheese processing.The milk was heated up to 85 c for 20min cooled to42 c,2%lactic starter was added incubation was continued for complete coagulation to the cooled yoghurt 15% pasteurized unsalty whey was blended to have the yoghurt drink.