Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Utilization of bacteriocin-like substances produced by certain lactic acid bacteria as biopreservatives of some Dairy products /
المؤلف
Mahmoud, Nesreen Mohammed Nasr.
هيئة الاعداد
باحث / نسرين محمد ناصر محمد
مشرف / وداد عزب مترى
مشرف / نعمة على حسن
مشرف / خالد محمد عطا الله
الموضوع
Dairy scinence.
تاريخ النشر
2011.
عدد الصفحات
164 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/9/2011
مكان الإجازة
جامعة الفيوم - كلية الزراعة - قسم تكنولوجيا وعلوم الالبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 186

from 186

Abstract

in recent times, attention to using biopreservatives in preserving dairy products was increased, for example, mteabolites of lactic acid bacteria (LAB).
On the other hand, by-products of food industries can be used in the production of such biopreservatives instead of causing environmental pollution.