Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Effect of batter formulations on the quality of coated chicken meat products /
المؤلف
Elhoti, Fahd Abdelaziz Ibrahim.
هيئة الاعداد
باحث / فهد عبد العزيز إبراهيم الحوطي
مشرف / طه محمود نعمان
مشرف / محمد محمد طلعت عمارة
الموضوع
Meat. chicken.
تاريخ النشر
2011.
عدد الصفحات
175 Leaves :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
البيطري
الناشر
تاريخ الإجازة
1/1/2011
مكان الإجازة
جامعة القاهرة - كلية الطب البيطري - Department of Food Hygiene and Control
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 189

from 189

Abstract

Battered and breaded food products have long been popular consumer items because batter and breading improves food duct appearace and taste characteristics in addition to improvements in nutritional value and a contribution to the pleasure of substantial eating . However many other
problems exist . Adhesion problems loss of crispness and oil absorption are among the major problems.