Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Investigation of the effect of various grain meals on dough and bread quality /
المؤلف
Asfour, Adel Mokhtar.
هيئة الاعداد
مشرف / عبد الرحمن خليل هراس
مشرف / كمال متولى احمد النمر
مشرف / عبد الرحمن خليل هراس
مشرف / كمال متولى احمد النمر
الموضوع
Food technology.
تاريخ النشر
1998.
عدد الصفحات
208 p. ;
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1988
مكان الإجازة
جامعة كفر الشيخ - كلية الزراعة - اغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 252

from 252

Abstract

This study was carried out to explain the following points:1-Commerical characteristics of triticale varieties cultivated in Egypt.2-Physical properties of wheat and triticale flour.3-Chemical composition of wheat and triticale flour.4-Amino acid composition of wheat and triticale flour.5-Protein digestibility of wheat,triticale and compsite flours.6-Effect of adding triticale flour on dough properties.7- Effect of adding maize flour on dough properties.