Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies on incipient deterioration of meat /
المؤلف
Abdelrahman, Marwa Soliman.
هيئة الاعداد
باحث / مروة سليمان عبد الرحمن
مشرف / نبيل عبد الجابر يس
مشرف / محمد طلعت عمارة
الموضوع
Beef. Pseudomonas. Spoilage of food.
تاريخ النشر
2009.
عدد الصفحات
90 Leaves :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
البيطري
الناشر
تاريخ الإجازة
1/1/2009
مكان الإجازة
جامعة القاهرة - كلية الطب البيطري - Department of Food Hygiene and Control.
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 104

from 104

Abstract

Generally the detection of meat freshness or spoilage is basically depends on sensory chemical and microbiological examination the present study aimed to the estimate the validity of the parameters of the sensory.