Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Quality of mechanically deboned poultry meat /
المؤلف
Ali, Taghreed Hamdy Abass.
هيئة الاعداد
باحث / تغريد حمدى عباس على
مشرف / عادل محمد ابراهيم
مشرف / هدى عبد الغنى عوض
مشرف / محمد خالد المسلمى
الموضوع
Mechanically deboned poultry. Meat Quality.
تاريخ النشر
2006.
عدد الصفحات
122 Leaves :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
البيطري
الناشر
تاريخ الإجازة
1/1/2006
مكان الإجازة
جامعة القاهرة - كلية الطب البيطري - Food Hygiene and Control
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 126

from 126

Abstract

Ten samples of mechanically deboned poultry meat and expeirementally prepared pure minced muscle and skin were exposed to different examinations including the organoleptie exaination in which all the examined samples desairable exept the expermentally prepared skin sample was showing yollowness and rancid odor.