Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Essential microbial quality control points associated with some locally processed meat products /
المؤلف
Ismail, Ahmed Hassan Hussien.
هيئة الاعداد
باحث / أحمد حسن حسين اسماعيل
مشرف / امال محمد عبدالعزيز الشريف
مشرف / طه محمود نعمان
الموضوع
Microbiology. Quality control. Meat Quality.
تاريخ النشر
2008.
عدد الصفحات
142 Leaves ;
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
البيطري
الناشر
تاريخ الإجازة
1/1/2008
مكان الإجازة
جامعة القاهرة - كلية الطب البيطري - Department Of Food Hygiene and Control
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 153

from 153

Abstract

Nowadays the application of many quality management systems in the food processing plants has been an essential object for food safety.This study was done in a meat processing plant which is ls09001 / 2000 and HACCP certified to assess the essential microbial control points in both beef burger and shish kofta processing lines.