Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Impact of pectin types on the physical and rheological properties of milk and yoghurt gel /
المؤلف
Mohamed, Seham Swelam Abd El-Hamed.
هيئة الاعداد
مشرف / نبيل محمد مھنا
مشرف / مصطفى على راشد،
مشرف / ناء محمد صالح،جون
مشرف / جون لوسى
مشرف / ناء محمد صالح،جون
الموضوع
Milk and milk products. Dairy and related technological. Milk and yoghurt. Pectin.
تاريخ النشر
2012.
عدد الصفحات
255 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علم الحيوان والطب البيطري
تاريخ الإجازة
1/1/2012
مكان الإجازة
جامعة كفر الشيخ - كلية الزراعة - الالبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 289

from 289

Abstract

The present study was categorized in the three following parts :
1-Impact of heat treatment and Ph on the compatibility and some properties of milk-pectin mixtures.
2-Impact of different pectin types on the rheologoical and physical properties of youghurt gel.
3-The rheologoical and physical properties of youghurt gel made from heat-treated milk pectin-mixtures.