Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
تقييم الطاقة الممثلة لبعض مواد علف الدواجن/
المؤلف
حامد, محمد متولى احمد.
هيئة الاعداد
باحث / محمد متولى احمد حامد
مشرف / حاتم الحمادى
مناقش / محمد نبيل مقلد
مناقش / احمد احمد خليفه
الموضوع
الدواجن
تاريخ النشر
1990 .
عدد الصفحات
194ص.:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
الناشر
تاريخ الإجازة
11/3/1990
مكان الإجازة
جامعة أسيوط - كلية الزراعة - انتاج دواجن
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 224

from 224

Abstract

SUNAF<YY AND CONCLUSION
I TE study wcs conducted during the period from 19S5 to 1988 the f-t)ultry Frrn o+ the Department of Animal Production fly o Aqrzculture. (..tut University. The ot,jectivce of
study wa (1) to collect the avaiiitbtir information related the nt’tr ± ti onal val uE of the moLt conimord’, _‘jsed fedtuf *‘a in try rations formulatiQn in Eqypt 2) to provide eddi tional roa.ti on on thi potential and b I oavai 1 abi e riutr I ti ye vat u. of most commonly usced fedtu+ f is thr ouq I ahoy ator y &.{al yti cal od and bi osav proceduress, respectIvely.
potential nutritive value included,
Proi ± mate cheri cal analysis.
Grc5 enercy v}ue.
Amino acid cc’nposation.
available nutritive value included,
Netabol izahle enerøy ve& t.e by farce feedi na tecflru qce.
i oava ii ab 1 e am i no ac j. ci 9. Agi at, d IAi were b a ed on t hc e mtt,o1 iz able energy system of feed ev&lution
(toL& number of O tet—matcti al s rept-eceht twcl Ye
d ingredients ( Corn, eny yell ow; wheat grain; wheat bran;
ley (wi-iole) harley dhul Led); broad hean oyben mni
ton seed meal; b 1 ccci oi€al fl h {nEe.i ; meat nca1 end yeaet
wer ) F I ye samp ) s ec h t I art y—i ) adLi I t Dnd ‘r awi r cjo ter
e utrd, fron which 3() hi rds were fasted for 24 hr force ted q teist mater iai while the 6 rminde.r were fted vi thout
4 j