Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies on Some Factors Affecting Butter Flavour\
الناشر
Saad El-Din Mohamed Miligy Farahat,
المؤلف
Farahat, Saad El-Din Mohamed Miligy.
هيئة الاعداد
باحث / سعد الدين محمد مليجي فرحات
باحث / سعد الدين محمد مليجي فرحات
باحث / سعد الدين محمد مليجي فرحات
باحث / سعد الدين محمد مليجي فرحات
الموضوع
Butter- Flavor and Odor.
تاريخ النشر
1971 .
عدد الصفحات
126 p.:
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/1971
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - علوم الأغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 152

from 152

Abstract

Flavour chemical oharacters of market. , Effect of some environmental conditions on the degree of air-born contamination in college butter manufacture room , and Cream pretreatments , Degree of air-borne contamination , Cleaning and sterilizing butter equipment, Cleanliness of labour hands . Salt additions. 6- Packaging materials. Storage temperature. Besides the acadimic importance of this investigation, any information attained would be quite of value economically and commercially for this growing dairy industry.