Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Chemical and Microbiological Studies on Pickled Cucumber in U.A.R /
المؤلف
Mohamed, Mohamed Nabil Sayed.
هيئة الاعداد
باحث / محمد نبيل سيد محمد
باحث / محمد نبيل سيد محمد
باحث / محمد نبيل سيد محمد
باحث / محمد نبيل سيد محمد
الموضوع
Cucumber industry- Vegetable trade- Egypt.
تاريخ النشر
1968.
عدد الصفحات
156 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم النبات
تاريخ الإجازة
1/1/1968
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - علم النبات
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 206

from 206

Abstract

Commercial Pickles are examined chemically and bacteriologically at intervals. Such is carried out on pickles fermented by either fresh or old brine. - The pervious scheme is also done on cucumbers pickled under laboratory conditions. - The use of a starter is investigated. - Bacteria isolated are charcterised to find out the functional group.