Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Technological processing of foods for the preparation of some dry mixes =
الناشر
Alaa Abd Elrashid Mohamed,
المؤلف
Mohamed, Alaa Abd Elrashid.
هيئة الاعداد
باحث / Alaa Abd Elrashid Mohamed
مشرف / Ahmed Farid El Sahrigi
مناقش / Mohamed Amin Abd Allah
مناقش / Yehia Abd Elrazik
الموضوع
Rice. Potato. Industries.
تاريخ النشر
1992 .
عدد الصفحات
275 P. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/4/1992
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - علوم وتكنولوجية الاغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 308

from 308

Abstract

Technological processing of foods for the preparation of some dry mixes, the scope of this study includes the main following points, determination of chemical and physical properaties of the tested raw materials i.e. lentil, whute been crowea rice, and potato.