Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Changes in some food additives during processing and storage of foods =
الناشر
Manal Abd El Mottela Atwa,
المؤلف
Atwa, Manal Abd El Mottela.
هيئة الاعداد
باحث / منال عبد المطلع عطوه
مشرف / سيد سلامه
مشرف / سيد سلامه
مشرف / ماجده حبيب
الموضوع
Industries.
تاريخ النشر
1996 .
عدد الصفحات
162 P. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
1/1/1996
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - تغزيه
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 196

from 196

Abstract

Changes in rheological properties of carrot juices with and without enrichment with different concentration of vitamin the relation between seletive additives as soaking media acid citric and 400 ppm soduim.