Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Effects Of Irradiation On Preservation Of Some Foods /
المؤلف
Mohammed, Hesham Mohammed Badr.
هيئة الاعداد
باحث / هشام محمد بدر محمد
مشرف / فوزى احمد سالم
مشرف / كمال محفوظ الصاحى
مشرف / على حسن راضى
الموضوع
Food Technology.
تاريخ النشر
1994.
عدد الصفحات
167 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
الزراعية والعلوم البيولوجية (المتنوعة)
تاريخ الإجازة
1/1/1994
مكان الإجازة
جامعة الزقازيق - كـليـــة الزراعـــة - Food Science
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 178

from 178

Abstract

, This Study Was Carried Out To Study The Possibility Of Using Some Different High Doses Of Gamma Rays (11.25,22.5 And 45KGY) For Producing a Sterile Canned Beef In Comparison With Commercially Heat Sterilized Canned Beef.In Consequence The Present Investigation Was Designed To Study The Effects Of These Treatments On:Chemical Constituents Of Canned Beef During Storage At Ambient Temperature For 12 Months.- Lipid Characteristics, Fatty Acid Composition And Unsaponifiable Matter Composition.