Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies on improving some technological and nutritional properties of milkfat =
الناشر
Fathy Anwar Abd El- Malek,
المؤلف
Abd El- Malek,Fathy Anwar.
هيئة الاعداد
باحث / فتحى انور عبد المالك
مناقش / نبيل محمد مهنا
مناقش / عبد المنعم البدوى
مشرف / عبد الحميد ابو الحسن
الموضوع
Dairy Farming.
تاريخ النشر
1999 .
عدد الصفحات
190 p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
الدكتوراه
التخصص
العلوم الزراعية والبيولوجية
تاريخ الإجازة
1/1/1999
مكان الإجازة
جامعة عين شمس - كلية الزراعة - قسم علوم الاغذية
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 236

from 236

Abstract

Modification of milkfat by physical, complexation, biological(enzymatic) and chemical processes has been under active interest worldwide to improve its technological and nutritional properties.