Search In this Thesis
   Search In this Thesis  
العنوان
Studies on chemical conpmosition, some physical and technological properties of milk pawder \
الناشر
Silvia Magdy Zaky ;
المؤلف
Zaky, Silvia Magdy.
هيئة الاعداد
باحث / سلفيا مجدى زكى فرج
مشرف / إبراهيم عبد الله زيدان
مشرف / زينب أبو شلوع
مناقش / أحمد عبد العزيز منصور
مناقش / سمير أبو دنيا
الموضوع
Dairying
تاريخ النشر
2007 .
عدد الصفحات
88p. :
اللغة
الإنجليزية
الدرجة
ماجستير
التخصص
علوم وتكنولوجيا الأغذية
تاريخ الإجازة
1/1/2007
مكان الإجازة
جامعة الاسكندريه - كلية الزراعة - علوم و تكنولوجيا الألبان
الفهرس
Only 14 pages are availabe for public view

from 89

from 89

Abstract

Milk powder is recently considered as a food ingredient and one of the most widely used raw material for various food products, which is due to its low water content

(at most 5% ), convenience in transport for its light weight and good presentation.